Χαιρετισμός Προέδρου

Ο ΣΕΕΠΑ εκπροσωπεί όλο το φάσμα επιχειρήσεων στον κλάδο του ατμίσματος, από παραγωγούς και εισαγωγείς, μέχρι τα εξειδικευμένα ατμιστικά καταστήματα λιανικής. Από το 2011 οπότε και δημιουργήθηκε ο Σύνδεσμος με την τότε επωνυμία ΣΕΕΗΤ, προσπαθήσαμε και επιτύχαμε να θέσουμε Κώδικα Δεοντολογίας στην ατμιστική αγορά που εκείνα τα χαλεπά χρόνια δεν ρυθμιζόταν ειδικά από κάποια νομοθεσία.

Αποκλειστικός σκοπός του ΣΕΕΠΑ είναι η παροχή της επιλογής του ατμίσματος, αποκλειστικά στους ενήλικους καπνιστές της Ελλάδας, ώστε να συμβάλουμε όσο μπορούμε στη μείωση των καπνιστών και στη βελτίωση της Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα, εκατοντάδες χιλιάδες καπνιστές έκοψαν το τσιγάρο με τη βοήθεια του ατμού, ενώ ταυτόχρονα εκατοντάδες χιλιάδες ατμιστές σταμάτησαν εν συνεχεία και το άτμισμα, μακριά από οποιαδήποτε εξάρτηση.

Παρακολουθούμε όλες τις επιστημονικές έρευνες που γίνονται σχετικά με το άτμισμα, ώστε να ενημερωνόμαστε για κάθε νεότερο στοιχείο που ανακύπτει. Οι μη καπνιστές και οι ανήλικοι δεν πρέπει να έχουν απολύτως καμμιά επαφή με το άτμισμα και αυτή είναι μια κορυφαία προτεραιότητα που έχουμε, καθώς όλα τα μέλη μας εξακριβώνουν την ηλικία των πελατών τους πριν την πώληση προϊόντων.

Είμαστε πάντα στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας, για να συμμετέχουμε υπό την αιγίδα του σε κάθε αντικαπνιστική καμπάνια αφού νομοτελειακά, όλες οι επιχειρήσεις των μελών μας ενεργούν σε αντικαπνιστική κατεύθυνση προσπαθώντας να πείσουν ενήλικους καπνιστές να μην καπνίζουν. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να σταματήσει το κάπνισμα και ο τελευταίος καπνιστής στην Ελλάδα.